Uporaba Foltena

Zdravje in Lepota

lasjeProdukti Foltena so za lase in lasišča kombinacija spodbujevalnih hranilnih snovi, vitaminov in naravnih izvlečkov skrbno oblikovanih, da zagotovijo najboljši znanstveni odgovor za močne in zdrave lase: naravna rešitev za pomoč pri obnovi normalnega stanja lasišča, spodbujanje rasti in preprečiti lasem prezgodne staranje. Foltene je ekskluzivna formula, ki temelji na sinergističnem delovanju  3 aktivnih sestavin: Tricosaccaride, patentiran za rast las v Foltenovih laboratorijih, je ¨aktivna¨, bogata z naravnimi polisaharidi, normalizira življenjski cikel lasu: spodbuja naravno rast las, izboljša cirkulacijo na ravni lasišča, krepi lasne gredi in pomaga zmanjšati izpadanje las. Energijska in hranilna kompleks formula, je dobro uravnotežena mešanica vitaminov (A, B5, C, E, PP) in aminokislin, ki zagotavljajo potrebne elemente za zdravje las in lasišča. Zanthin, močan antioksidant rastlinskega izvora, ki pomaga nevtralizirati škodljivo delovanje prostih radikalov.
Foltene terapija za lase in lasišča je dermatološko testirana in njeno odlično prenašanje oziroma toleranca omogoča njeno uporabo tudi na daljša obdobja, če je potrebno.
Pogostost uporabe: Uporaba ob prvih znakih oslabitve las in / ali izpadanja las.
Trajanje zdravljenja je treba oceniti glede na dobljene rezultate. Zdravljenje je treba ponoviti vsaj dvakrat na leto (pomlad / jesen). Vsaka škatla omogoča uporabo približno en mesec. Zdravljenje se lahko uporablja tako za mokre (po šamponiranju) ali suhe lase.
Navodila za uporabo so priložena v škatlici, pozorno preberite priloženo navodilo.
Foltene Laboratories SpA, ki se nahaja v Villa Guardia (Como, Italija), je prvotno pripadal nekdanji Crinos Industria Farmacobiologica SpA (zdaj Sirton SpA) italijanskem farmacevtskem podjetju, ustanovljenem leta 1944, ki ga je pred kratkim pridobila družba PN GEROLYMATOS S.A.

V preteklih letih so  Foltenovi laboratoriji utrli pot do uspeha v Italiji in v številnih tujih državah, zahvaljujoč njihovim izključnim odkritju na trichological področju, pozicioniranju, sami razmejitvi med dermo-kozmetičnimi in farmacevtskimi izdelki. Njihovo znanstveno znanje in skrajna strogost sprejeta v razvoj svojih zdravilnih učinkovin so dodali dodatno vrednost Foltenovim izdelkom v smislu visoke tehnologije, kakovosti, varnosti, učinkovitosti in prenašanja/tolerance.

Laboratoriji

Od samega začetka, Foltene obravnava raziskave kot svoj glavni motor rasti. “Poslanstvo” Foltenovih laboratorijev je:
– Analizirati biološke procese las in lasišča in anomalije v svojem metabolizmu
– Opredeliti in izbrati novo generacijo aktivnih načel sposobne dati inovativnie in izboljšane odgovore na probleme, povezane z zdravjem las.
– Razvoj visoko tehnoloških formulacij
– Testiranje in merilo učinkovitosti izdelka in prenašanje s pomočjo kliničnih in dermatoloških študijah…

 

Zakaj uporabljati izdelke Foltene?
Po naši sredini dvajsetih let, naši lasje in lasišče prejemajo manj hrane. Lasje postanejo šibkejši, dolgočasni in lažje poškodovani. Pri ženskah je lahko učinek še bolj dramatičen, saj so lasje podvrženi biološkim spremembami (na primer menopavzi) in ogrevanju ali kemičnim poškodbam, ki jih prinaša perming, barvanje in styling. To povzroči vidno in trajno poškodbo tako las kot prelom dlačic ali razcepljenje lasišča. Foltenova formula za  redčenje las in šampon sta celovit program za preprečevanje izpadanja las, izboljšanje rasti in zdravja lasišča. Priporočljiva uporaba tako za moške kot za ženske. Ta združuje dopolnilno dejavnost tricosaccaridee z Bio-vitaminskim kompleksom in zanthinom.

Tricosaccaride spodbuja naravno rast las, krepi in normalizira njihov življenjski cikel, pri čemer postanejo polnejši in bolj zdravi. To učinkovito izboljšuje biološko funkcijo lasišča, izboljšanje pogojev, kot so prhljaj in suho lasišče. Bio-Vitamin Complex ponuja aminokisline, vitamine (A, B5, C, E & P) in druge hranilne snovi v uravnoteženi mešanici ki nahranijo folikel in izboljšajo zdravje las in lasišča. Zanthin je močan antioksidant, pridobljen iz mikroalg, ki ima zaščitne ukrepe pred prostimi radikali.