Moderne kompresijske nogavice

Zdravje in Lepota

kompresijske-nogaviceDanašnje medicinske kompresijske nogavice niso več enake tistim, ki so jih nosile vaše babice. Za nami so tisti dnevi, ko je bilo potrebno žrtvovati izgled in eleganco, v kolikor smo nosili kompresijske nogavice. Sodobne proizvodne tehnologije so dandanes razvile svoje postopke tako, da izgledajo kompresijske nogavice seksi in elegantne, tako kot preostale. Predstavljajo odlično kombinacijo med udobjem in videzom, saj se lahko nosijo ves dan, tako da zagotavljajo terapevtsko kompresijo, ki pomaga zdravju in prekvavitvi vaših nog, hkrati pa imajo moderen in seksi izgled. Otroške nogavice niso primerne za kompresijske nogavice ali samostoječe.

SAMOSTOJEČE KOMPRESIJSKE NOGAVICE

Proizvajalci samostoječih kompresijskih nogavic so združili uporabo sodobnih tehnologij in materialov za izdelavo nogavic. Na voljo so v različnih stilih – od nižjih do tistih visokih, ki zakrivajo kolena in stegna. Hlačne in kompresijske nogavice so še posebej namenjene ženskam v času nosečnosti in materinstva. Na voljo so v številnih barvnih kombinacijah, tako da se brez težav ujamejo z vašo garderobo. Ni več potrebe po zakrivanju grdih kompresijskih nogavic, ko ste v javnosti. Imate pa na voljo črno, bež, mornarsko, belo barvo ter barvo slonovine in brona in številne druge.

Materiali iz katerih so izdelane kompresijske nogavice so najnovejši, ki so trenutno na trgu – od vrhunskih poliestrov, polimerov in sintetičnih vlaken,… Velika večina kompresijkih nogavic je brez lateksa ter niso alergene. Novi materiali tako poskrbijo še za bolje udobje in počutje, kar bo le še podajlšalo uporabo.

SAMOSTOJEČE NOGAVICE

Izbira samostoječih nogavic je većja kot kdajkoli prej. Večji proizvajalci izdelujejo različne linije z različnimi stopnjami stiskanja med katerimi lahko izbirate. Imate celo tipe kompresijskih nogavic glede na uporabo: normalna, športna ter za hojo po ravnih in strmih progah. Uskladimo jih lahko z različnimi stili in modnimi dodatki. Izgledale boste lahko tako športno kot elegantno.

Za primerjavo in izgled kompresijskih nogavic lahko obiščete številne spletne trgovine, kjer lahko primerjate veliko stilov in blagovnih znamk na enem mestu. Prav tako lahko primerjate cene ter ocene uporabnikov. V tem primeru lažje dobite predstavo, kakšne nogavice boste naročili ter kakšne izkušnje imajo z njimi ljudje, ki so jih že kupili. Tako boste lahko iz udobja vašega doma naročili nogavice po vaših željah.

BARVE NOGAVIC

Z modernimi stili, barvami ter modernimi tehnologijami zdrave noge niso več deležne takšnega trpljenja kot v preteklosti. S kompresijskimi nogavicami lahko namreč na trpljenje pozabite, ne rabite pa jih več nositi samo doma ali jih prikriti. Kombinirate jih lahko z oblačili za vse priložnosti in svečanosti.